Save The Ocean

Galamiddag

Var?

The Ocean Ball 2017 är årets stora galamiddag som arrangeras av The Perfect World Foundation, och kommer att äga rum den 14 september i Göteborg, i hjärtat av Skandinavien. Platsen för denna kväll är ingen mindre än Clarion Hotel Post.

2017-09-14

Hur?

”Black Tie”

2017-09-14

Champagne

Kvällen börjar kl 18:00 med ett klassiskt champagne- och cocktailmingel där du kommer att ha möjlighet att träffa de andra gästerna och fotograferas av våra fotografer. Dessutom kommer du att ha möjlighet att se de konstverk som kommer att auktioneras ut under kvällen, hitta din plats eller bord för galamiddagen och mycket mer.

18.00
The Ocean Ball

Galamiddag

Galamiddagen börjar 19:30, och förutom god mat, dryck och underhållning, kommer middagen innefatta många överraskningar. Vi kan garantera att det kommer att bli en galamiddag att minnas på många sätt.

19:30

Dans

Efter middagen börjar dansen och minglet fortsätter.

24:00

Hemtransport

Efter en, förhoppningsvis, minnesvärd kväll är det dags för hemtransport. Kanske kommer de att ta er hem, eller så fortsätter dansen någon annanstans.

02:00

Om The Ocean Ball 2017

The Ocean Ball 2017

The Perfect World Foundation önskar er välkomna till årets händelse i Skandinavien och Göteborg. Nu är det dags för ”The Ocean Ball”, på Clarion Hotel Post, den 14 september 2017. Galakvällens syfte är inte bara att uppmärksamma den pågående utrotningen av våra hav, utan också att till bli en minnesvärd och stjärnspäckad kväll full av överraskningar, mat, dryck och underhållning. Välkomna!

Biljetter

Välkommen att boka för årets viktigaste och mest efterlängtade event av The Perfect World Foundation. ”The Ocean Ball 2017” kommer att äga rum på Clarion Hotel Post den 14 september och kommer att innehålla massor av trevliga överraskningar! Syftet med denna galamiddagen är att öka medvetenheten och samla för att rädda våra hav.

I samarbete med Clarion Hotel Post kan vi erbjuda 15% rabatt på rum för natten hotell. Vänligen ring 031 61 90 50 eller maila reservations.post@choice.se för att boka. Använd Oceans15 som bokningsreferens.

Vi ser fram emot att ha er som våra gäster denna magiska kväll!

 

 

Enstaka biljetter

 

Boka enstaka platser.

SEK 1,900 - 2,500

"Friends, family & firma"-bord

 
  • Ett garanterat bord med plats för 10 personer. Perfekt för vänner, familj eller företag!
  • Stödmedlemskap för alla gäster, inklusive inbjudningar till andra ”members only” events, erbjudanden från våra partners och 10 Avicii-armband.
SEK 20,000

Sponsorbord

 
  • Ett garanterat bord med plats för 10 personer enligt ditt val.
  • Ditt företag syns som sponsor i all kommunikation före, under och efter galamiddagen .
  • Företagets logotyp kommer att finnas på fotoväggar och andra trycksaker under kvällen.
  • Stödmedlemskap för alla gäster, inklusive inbjudningar till andra ”members only” events, erbjudanden från våra partners och 10 Avicii-armband.
SEK 45,000
Dynamic Group
Basic CMYK
stenaab
Sigillet_logo_ligg_2
EB_Logo_Text_PMS_sponsor
ladda ned
KSE logo
kokono
h-laten
about-by-Billgren 3
maria-nila-logo 2
haytt et söner
volontarresor_stacked_ab
Jula International
avenue
Logo charlotte olsson
pwclogo
logo 2
forssen_oberg
insideout
Universeum
ICA Supermarket Tuve Logo
mynewsdesk
United Sun Systems