Under sommaren 2015 fick The Perfect World Foundation dekorera ett av Europas största hotell, Gothia TowersGöteborg. Detta gjordes med elefanter och noshörningar för att öka medvetenheten kring utrotning av den asiatiska elefanten. TPWF arbetar tätt med brittiska  Elephant Family och The Quintessentially Foundation och under detta år finansieras kampanjen Travels to my Elephant.

”Travels to My Elephant” är inspirerat av Elephant Family avlidne grundare och passionerade naturvårdare, Mark Shand, och hans bästsäljande bok ”Travels to My Elephant”. Kampanjen syftar till att samla in totalt £ 1 miljon som kommer att gå till att säkra en rad banbrytande elefantkorridorer i Asien.

elefant 1

Tre av elefanterna anländer till Sverige.

Djurparaden har fått stor uppmärksamhet i pressen och har engagerat människor över hela Sverige. En av elefanterna är dekorerad av Grannas i Mora som är kända för sina Dalahästar.

elefant4 dalahäst

Artikel i Mora tidning, tryckt och på webb.      Kungsbacka-Posten, 24 juni

Vi vill tacka Grannas för att de dekorerade ”Dalfanten”, Sörängets Blästerservice för lackning och rengörning av elefanten samt Pro Chroma för att de stöttade The Perfect World Foundation med färg! Dessutom tackar vi Gothia Towers för att de låter oss använda hotellet för att öka medvetenhet kring den pågående utrotningen av noshörningar och elefanter. Helena Blomljus för att hon skapade den fantastiska gyllene elefanten som ger så mycket ljus, Elisabeth Rippe för hon dekorerade ”Nosse”-noshörningen, Peter Sköld för att han dekorerade ”Runny”, Agata Olek för att hon virkade den mjuka elefanten, samt Universeum för de lät oss använda ”Nosse ” etc.

          

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter
Kommentering är avstängd.