Ragnhild (Rags) och Lars Jacobsson är grundarna av The Perfect World och initiativtagarna till Save The Rhino 2014. Paret har under de senaste åren rest runt i världen för att stödja en mängd olika djur- och naturvårdsprojekt.

Efter en lång ”road trip” genom Botswana och Zimbabwe, där de besökte Imire Wildlife and Rhino Conservation och träffade Tatenda, en föräldralös noshörning (båda föräldrarna skjutna av tjuvskyttar), beslutade de att något behövde göras för att stoppa detta vansinne! Imire har grundats och drivs av den otroliga Traversfamiljen genom tre generationer! Initierat och grundades av Norman Travers, drivs det nu av hans sonson, Reilly Travers, som har samma hårda beslutsamhet och passion som resten av hans familj har för skydd och bevarande av vilda djur och särskilt noshörningar i Zimbabwe.

Tatenda Imire Jacobssons

Makarna Jacobsson har stöttat organisationen Elephant Family under några år, initierat av en annan enastående människa, författaren Mark Shand som är bror till Camilla, hertiginnan av Cornwall. Under andra halvåret 2013 anordnades en insamlingsbal, ”The Animal Ball”, som hölls i London hemma hos prins Charles och Camilla. Denna bal sådde fröt och satte igång idén till The Conservarion Gala Dinner tillsammans med relaterade event, till stöd för Save The Rhino 2014.

Prince Charles Jacobsson

Vår största Inspiration och grundare av Elephant Family, Mark Shand tillsammans med verkställande direktören, Ruth Powys och chefen för kommunikation, Mary Powys.

Mark and the girls 2